Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Programvara/applikationer

Ytterligare några bra-att-ha-program till TyTN


Tänkte skriva om några program som kan vara bra att ha på din telefon. Tidigare har jag ju skrivit om XCPU Scaler och SPB Pocket+.

Denna gång tänkte jag skriva om en webläsare som du MÅSTE använda. Vissa sidor som inte ens gåra att läsa eller använda på Internet explorer funkar ypperligt med Opera. Opera är gratis och finns att ladda ner på Operas hemsida. Senaste version är 8.60

Nästa trevliga program som jag verkligen kan rekomendera är freeware programmet WiFiFoFum2. Det är en WLAN scanner som används för att identifiera hotspots. Har du en GPS inkopplad till din TyTN så kan du även spara positionerna på var hotspots finns. Du behöver även Compact Framework 2.0 för att programmet skall fungera. Det finns på Microsofts hemsida för nerladdning. Senaste WiFiFoFum version är 2.1.1.
Bild på WiFiFoFum:
wififofum

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

7 svar på ”Ytterligare några bra-att-ha-program till TyTN”

hej!
Jag har en Nokia N70 och en Palm T3 handdator nu. Jobbar massor ute på fältet och skulle vilja ”slå ihop” dessa två till ett – är TyTN ett bra alternativ då?
Köpte N70 lite för snabbt, den funkar väl hyfast, men det funkar inte att vandra runt med två enheter som skall innehålla ”samma” information, att göra, telenummer etc…
Vore jättetacksam om du tycker det skulle vara ett bra alternativ för mej1 (Du verkar ju rätt nöjd…!)
Mvh / Håkan

Hej Håkan!

Personligen är jag kanonnöjd med min TyTN. Jag synkar mina mail, kalender, att-göra, adressbok med hjälp av en programvara som heter Pylon iAnywhere. Det är en programvara som fungerar mot de flesta telefoner. Både Symbian och MS och mycket mer. Jag synkar mot en Dominoserver och det fungerar smärtfritt.
Jag tänkte skriva om IAnywhere lite längre fram.
Gillar du Nokia så är E61 eller 9300i riktigt bra telefoner. Jag har testat dem båda och mail och kalenderdelen fungerar smidigt i dem med.

Jag hade hade möjlighet att testa Sony Ericsson p990 idag men första intrycket var inget vidare. Jag skall labba lite mer med den imorgon men jag tyckte menyerna var riktigt sega 🙁

Daniel

En fråga!!!
Hur fasen får man till personliga ringsignaler på TYTN?
Har du en susning?

Ha de bäst!

Bosse

hej hur får man wlan programmet att funka jag har haft det nära en trådlös ruter fast den ger inget utslag?

Bosse -> Högerklicka på t.ex. en mp3 låt och välj ”Ange som ringsignal”.

fredrik -> Först måste du aktivera WLAN via ”Comm Manager”. När WLAN är påslaget så skall du se de WLAN som är i närheten. Är accesspunkten dold så måste du kunna dess namn innan du kan se nätet..

Hmm, när jag installerade den version av Opera som fanns på länken du använde så säger den att man skall betala €19:- efter 30 dagar. Var det inte Opera Mini du menade som var gratis?

Ganska kul blogg iaf. Hoppas du skriver lite mer om din TyTN. 🙂

Stängt för kommentering.