Kategorier
Bilder tagna med Mobiltelefoner Film/Serier/YouTube

Blooper i Prison Break S2 ep1


Jag har precis börjat kika på säsong 2 av en av de mest uppskattade serierna som har gjorts.

Prison Break har precis börjat sändas igen i USA. Personligen tyckte jag att hela säsong 1 var underbart bra! Bra skådespelarinsatser och spänning på högsta nivå gjorde snabbt serien till min favoritserie.

Ni som inte sett hela säsong 1 kan sluta läsa här 🙂 Jag kan ”råka” skriva om saker som inte utspelat sig ännu på svensk television.
Säsong 2 börjar precis där säsong 1 slutar….dvs fångarna är på fri fot! Man känner igen sig direkt. Trots det var ett par månader man såg förra säsongen. Jag hittade dock en blooper som jag måste visa.

Bloopern utspelar sig när en FBI agent skall lägga ”någons” kropp i sin bil. När han öppnar luckan så börjar nummerskylten på bilen med siffran 10 och när de stänger bilen så börjar nummerskylten plötsligt med nummer 9. Jag tog två bilder med TyTN kameran för att visa vad jag menar.
th_prisonbreak_s2ep1_blooper1.jpgth_prisonbreak_s2ep1_blooper2.jpg

Har ni inte sett serien så kan jag VERKLIGEN rekomendera att ni börjar göra det. Säsong 1 har kommit ut i en DVD box. Säsong 2 börjar lika bra som säsong 1!

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Blooper i Prison Break S2 ep1”

aa de stämmer;) kollade precis om på det avsnittet, frågan är varför dem gjorde så =) dumt gjort;)

Stängt för kommentering.