Kategorier
Bilder tagna med Mobiltelefoner HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

SanDisk microSD 1GB


Då har jag tagit lite bilder på mitt 1GB microSD kort.

Ett microSD kort är riktigt litet. mindre än en lillfingernagel.

Jag lade kortet bredvid SD adaptern som följde med och jag lade den även på en gammal 50-öring och bredvid teleskoppennan som följer med TyTN telefonen.

Håll till godo! Tagna med TyTN såklart 😉
microsd1-100.jpgmicrosd2-100.jpgmicrosd3-100.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”SanDisk microSD 1GB”

Hej,

Jag vet inte om det är det bästa minnet att få tag på, men de är kända för att göra bra minnen. Dustin har t.ex. ett paket med TyTN och minnet för en liten extra kostnad.

Stängt för kommentering.