Kategorier
Prylar

Prylar från Coolstuff


Det var ett tag sedan jag skrev något i min blogg. Men nu har jag fått lite nya saker att skriva om 🙂

Har köpt ny projektor, skrivare och digitalkamera och har fått hem allt idag! Men jag börjar skriva omdet jag fått hem från Coolstuff.se.

Jag beställde tre småprylar som kan vara kul att ha:

Voodoo tandpetarställ: En plastgubbe som man placerar sina tandpetare i. Humoristisk figur som ser kul ut. 69:-
Cool Shooters: Gör dina egna snappsglas av is! Man fyller upp en silikonform med vatten och lägger den i frysen. Sedan har man 4 iskalla snapsglas. Perfekt för festen :)= 69:-
Värmehjärta: Ett rött hjärta med en gele och metallbit i sig. Böjjer man metallbiten så stelnar gelen och blir ca 55 grader varm. Den håller i ca 20 minuter. Man kan återanvända den genom att lägga den i kokande vatten. 29:-
Här kommer bilder…håll till godo!!

coolstuff_1-100.jpg coolstuff_3-100.jpg coolstuff_4-100.jpg coolstuff_5-100.jpg coolstuff_6-100.jpg

Stay tuned för mer prylar 🙂

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.