Kategorier
Digitalkamera

Digitalkamera – Olympus [mju:]725sw


Då har jag även fått min nya digitalkamera. Jag valde en Olympus [mju:] 725sw. Jag är helt övertygad om att det finns kameror som ger bättre bildkvalitet än denna men jag valde den pga dess stryktålighet, storlek och lagom stora skärm. Det är en kamera med 7.1 Megapixels och den har en 2.5″ skärm.

Bäst av allt är att den är vattentät och stöttålig. Den skall klara ett fall från 1.5 meter utan problem och man kan dyka ner till 5 meters djup med den. Vilket jag säkert kommer göra jätteofta!

mju725_1-100.jpg mju725_2-100.jpg mju725_3-100.jpg mju725_4-100.jpg mju725_5-100.jpg

Som ni kan se på bilderna så har Olympus tyvärr ett eget specialbateri. Jag föredrar egentligen vanliga uppladdningsbara AA batteri. Nåja…man kan inte få allt. Det följer även med en neopren väska och armband som med fördel används till vattenaktiviteter.

Jag kommer posta bilder som visar kvalliteten på bilderna asap!

Jag köpte den på Pixmania.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.