Kategorier
Hembio/Projektorer Mode/Heminredning

Vägghylla med inbyggd projektorduk


Livit har en väldigt smart vägghylla som Matteo Ragni har designat. Den döljer en projektorduk i sig. Vi som gillar multifunktionsprodukter så är det här en prefekt pryl. Den är 170cm bred och 128cm hög, vilket blir ca 67″ vilket i och för sig är i minsta laget. Förhoppningsvis kommer den i större varianter med.

hylla.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Vägghylla med inbyggd projektorduk”

Hej du!
Tänkte att du kanske skulle kunna hjälpa mig med sen sak.
Jag tänkte byta till WM6 på min tytn. Och skall göra backup på mina kontakter men hittar inte vart dom ligger i telefonen. Vill inte göra backup via Outlook.
Då tänkte jag att du borde veta vart dom sparas. För du har väl full koll =)
Tack på förhand

Stängt för kommentering.