Kategorier
Mode/Heminredning Prylar

Enorm väckarklocka och armbandsklocka


I Japan kan man nu köpa en enorm väckarklocka som bör få de flesta att vakna! Frågan är om man inte får huvudvärk varje dag om man har den för nära sängen. Den är 47cm hög och väger 2,6kg. Pris ca 65 Euro.

Du kan även köpa en enorm armbandsklocka som väger över 700 gram. Den har inbyggd termometer och kostar ca 150 Euro.

Källa… här, här och här

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.