Kategorier
Internetsidor/weblänkar Programvara/applikationer

Uppgradering av WordPress till version 2.2.3


Då var det dags att uppdatera bloggen igen. Igår(070908) släppte WordPress ut version 2.2.3 och eftersom jag inte uppdaterat sedan 2.2 så tyckte jag det var dags.

Precis som vanligt gick det utan problem. Stegen är enkla och jag har skrivit om dem förr men jag visar dem på nytt iallafall:

1. Ta backup på databas och filer.
2. Avaktivera alla plugins.
3. Ta bort de gamla filerna. Utom content katalogen, språkfiler och wp-config filen.
4. Kopiera upp de nya filerna.
5. Kör Upgrade.php
6. Aktivera dina plugins igen. Klart!

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.