Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon Programvara/applikationer

Remote Desktop för Windows Mobile 6


Johan kommenterade i min post om vad som var nytt i WM6 att Microsoft har plockat bort Remote Desktop i WM6. Jag har nu hittat WM6 versionen av Remote deskop och tankat upp den på RapidShare. Bara att ta om du vill ha den…

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.