Kategorier
Konsoller/Spel Spel:Wii/DS/PS3/360/PC

2 i 1 Lightgun för Wii

Brando har nyligen släppt sin Lightgun. Den kommer att göra pang-pang spel mer realistiska och roligare. Den går att använda i två lägen för att passa olika skjutaspel. Ett där men sätter fast Nunchucken längst bak eller så kan man ha den i vanligt pistolläge med Nunchucken lös. Inga extra batterier behövs och den kostar $18.

Fler och större bilder finns på Brando…

Edit 070912 11:55: IDG har nu skrivit om den kommande Zappern från Nintendo.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.