Kategorier
Gör-det-själv Konsoller/Spel

Trådlös NES kontroller


Lirar du fortfarande NES eller SNES och gillar att modda så ska du kika på den här sidan.

Det är en fullständig guide hur du gör om en vanlig NES handkontroll till en trådlös sådan.

Du bör vara bra på att löda och gilla elektronik. Kostnaden blir ca 400-500:-

Före:

nes_1.JPG

Efter:

nes_2.JPG

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.