Kategorier
Hembio/Projektorer

Twix M-4100 kommer ut i maj-april…

…i asien. Vi får själva vänta ytterligare några månader om vi vill köpa den här i Sverige. Förmodligen till hösten.

Skillnaden på M-4100 och M-4000 ska vara följande:

  • M-4100 har stöd för h.264/x.264 upp till 1080p.
  • Den har en HDMI port.
  • Den har stöd för en TV Tuner vilket gör att du kan använda den som en PVR(Personal Video Recorder) . Du kan alltså spela in program från TV´n med den.
  • Den har enbart SATA stöd, inte PATA som idag. (Det har jag för mig man kan få M-4000 med iofs.)

Numera finns även info på Divcos hemsida.
Källa….
Källa…Minhembio
Källa 2 Cebit…

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Twix M-4100 kommer ut i maj-april…”

Intressant! Har under en längre tid varit lite småsugen på att köpa en Twix M-4000. Det som stoppat mig är att jag är lite sugen på att köpa en PS3:a till hösten. Klarar en PS3:a med linux det som en M-4100 klarar, eller måste jag köpa båda? 🙂

Tyvärr vet jag för lite om PS3. Fördelen med PS3 är att du kan spela upp Blue-Ray filmer. I övrigt så är PS3 en mycket mer kraftfull maskin.
Har redan bestämt mig för att inte köpa en PS3:a förren tidigast i höst, eller när det kommer ut vettiga chip till den. Ni som känner till PS3 bättre får gärna skriva mer vad den är bra på.

Stängt för kommentering.