Kategorier
Programvara/applikationer

Nya versioner av trevliga program


Det har släppts ett nya versioner av program som jag regelbundet använder. Håll till godo.

SIV – 1.69 build 632

SIV eller System Information for Windows är ett riktigt nyttigt program ger dig detaljerad information om din dator. Programmet kräver inte ens en installation. Nyheter i senaste versionen:

– New ”Updates” module.
– Vista enhancements: computer role, activation status.
– Improved DEP detection.
– SMTP support for emailing the report.
– Fixed Internal Update (SIW 1.67 Build 625 has this bug).
– Chinese Language support. Thanks to Cloud.
– Updated XML Report.

Daemon Tool 4.09.1

Programmet är en virituell CD/DVD läsare vilket gör att du kan öppna images som om de redan vore brända.

CPU-Z 1.40

Programmet ger information om processor, morderkort och minnen. Detta kan du ha nytta av när du överklockar din dator. Du ser exakt vilken hastighet och vilken strömstyrka som komponenterna har. Det som är nytt i senaste versionen är stöd för nya chipset och även Intels och AMDs nya processorer.

FlashFXP v3.4.0.1145

Det bästa och snabbaste ftp-klienten på marknaden. En mängd nyheter finns i denna ”final public release”. Kika i change loggen för mer info.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.