Kategorier
Konsoller/Spel

Största mobiltelefonspelet jag sett.


Jag hittade en site som skrev om ett spel man kan spela på en husvägg i Paris. Byggnaden heter Bibliothèque nationale de France. Man kan spela klassikerna Tetris, Pong, Breakout och Pacman. För att aktivera ett spel så ringer man ett nummer och spelar sedan med nummertangenterna. Mer inte finns här.
bnf-tetris-medium1.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Största mobiltelefonspelet jag sett.”

Hej!

Tack för all info – kanonbra!
Har köpt en tytn och tycker den är super. Men jag är inte så dukig som du och undrar helt enkelt 2 saker: hur fixar man gprs-inställningarna? Och hur för jag över mina e-böcker från SE p910 till tytn?
Vore jättetacksam om du kunde hjälpa mej!
Mvh
Ciccie
http://www.muciccicum.com

Hej Ciccie…
Tack för berömmet.
Det enklaste är att tanka ner GPRS inställningarna från qteks hemsida. De finns lagrade i en fil som installerar sig. Välj bara rätt operatör!
Här har du länken:
http://www.qtek.se/sweden/produkter/htc_tytn/instaallningar.aspx

Angående dina e-books så är det enklaste att lyfta över dem till en dator och ta dem där ifrån. Funkar inte det så skicka filerna via bluetooth eller IR. Skulle du fortfarande ha problem så hör av dig igen 🙂

Stängt för kommentering.