Kategorier
Film/Serier/YouTube

Filmtime: Bandidas

Igår kväll kikade jag på filmen Bandidas. Det är en film utspelar sig i Mexico på 1800-talet. Ett stort bankföretag köper upp marken på ett fult sätt och skjuter de förra landägarna. Två av landägarna har varsin dotter som skall ut och hämnas genom att råna banker. Döttrarna spelas av Penélope Cruz och Salma Hayek. Två sköna damer som skall ut och bråka kan ju verka som en bra story. Men allt blir bara fel … skämten blir torra och tjejbråken fåniga. Man känner på sig redan i början att det inte kommer funka.
Själv gillar jag cowboyfilmer och det kunde blivit riktigt bra men storyn och manuset håller inte.

En bra scen jag gillade var slowmotionscenen på tåget där det blev en revolverfight. Det gjorde de riktigt bra. Men resten föll pladask.

Betyg 2/5
bandidas_1.jpg

bandidas.JPG

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.