Kategorier
Internetsidor/weblänkar Programvara/applikationer

SIS ogiltigförklarar OOXML omröstningen


SIS har nu gått ut med ett pressmeddelande där de säger att de ogiltigförklarar den omröstning som nyligen har genomförts angående Open Office XML(OOXML). Anledningen enligt SIS är att det fanns dem som hade röstat fler än en gång. Min gissning är att det mer är påtryckningar än felaktiga röster som fick dem att ogiltigförklara omröstningen. Sista datumet för de ca 100 länder som var med i omröstningen är den 2 september och SIS skriver i sitt pressmeddelande att det inte kommer att hinnas med någon ny omröstning för Sveriges del. Mer information finns hos IDG och i mitt tidigare inlägg i detta ämne.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”SIS ogiltigförklarar OOXML omröstningen”

Stängt för kommentering.