Kategorier
Mode/Heminredning

Pac Man matta och Playmobil gubbe


Du kan nu köpa din egna handvävda PacMan matta. Den väcker lite nostalgikänslor i mitt gamla TVspels hjärta. Den är 210*310cm men priset avskräcker nog de flesta. 15.000:- ska de ha för den….ihhh

Eller varför inte köpa en 155cm stor Playmobil gubbe. Endast 7500:- inkl frakt.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Pac Man matta och Playmobil gubbe”

Stängt för kommentering.