Kategorier
Bilder tagna med Mobiltelefoner HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

TyTN klarade natten :)


woho…

Den nya telefonen jag fick igår har batteriet överlevt natten. Det måste varit något fel på den första HTC TyTN jag fick.

Här kommer lite bilder på handsfreekittet man fick med + läderväskan som också ingick. Självklart har jag tagit dem med den inbyggda kameran som sitter i TyTN.
Vill ge ett varningens ord för väskan!!!

Lägg den inte nära din plånbok. Jag fick både mitt mastercard och bankkort avmagnetiserade för att de låg emot väskan. Det sitter ett par riktigt starka magneter i väskan.

lurar_o_fodral-100.jpglurar-100.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

6 svar på ”TyTN klarade natten :)”

Hej Daniel!

Mycket sugen på denna smartphone! Kör idag med en iPAQ hx2750 och med den får man ständigt och jämt tänka på batteritiden. Därför undrar jag hur det verkar på TyTN? Hur mycket drar när när du ex. använder WLAN, 3G, videosamtal eller Bluetooth-lurar? TyTN har ju många bra funktioner men det spelar ju ingen roll om inte batteriet håller.

Sen undrar jag om man kan ställa in ljusstyrka beroende om TyTN har AC-ström eller inet (ex. sitter i docka eller billaddare). Min iPAQ har detta och det är en riktigt bra funktion.

/Freddan

Jag har inte hunnit kolla exakt batteritid eftersom jag kopplar in den med USB sladden när jag är på jobbet för att föra över foton, musik med mera. Jag har planer på att testa batteritiden ganska snart, då med WLAN på. Jag återkommer med batteritesterna.

Det går att ställa in styrkan på ljuset beroende om man har ström inkopplat eller inte. Jag har max ljusstyrka på när jag har på ström och nära botten när jag inte har ström inkopplat.

Suveränt! Ser fram emot batteritestet!

Van att kunna köra med mina 3,5 mm-lurar men ett sånt uttag finns ju inte på TyTN. Alternatviet är att köra med de lurar som följer med (hur är ljudkvaliteten??) eller köpa ett par BT-lurar. Enda erfarenheten jag har av BT och ljud är mitt Plantronics 640 (för tal) tillsammans med K700 och där kan jag bara snacka en dryg timme innan batteriet tar slut. Därför är jag lite orolig att det är samma sak med TyTN.

/Freddan

You own a really attention-grabbing blog overlaying a number of topics I’m interested as well.Simply bookmarked your blog so I can learn more in the next days… Just proceed your marvellous artice writing

Stängt för kommentering.