Kategorier
Digitalkamera

Olympus mju 790sw


Olympus släpper nu ett komplement till den populära vatten och stöttåliga Olympus mju 725sw (klarar 5meters djup) och 770sw (klarar 10meters djup). Den nya modellen heter Olympus mju 790sw. Den har fått ett nytt skal och ”Face detection Tecnology” vilket ska ge perfekt exponerade ansikten. Den har en 2,5″ display. Nytt är även TruePic III bildprocessorn som ger bättre bildkvallite och minskar grynigheten i bilderna. Denna kamera klarar dock bara 3 meters djup och är lite lättare. Den kommer att finnas tillgänglig nu i september.

Källa: Olympus.se

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Olympus mju 790sw”

Some people are never happy! I’ve read about button positions, screen res. , and numerous so called faults …the handsets main down fall is the internal memory 2.2 will address most concerns regarding this issue but astro file manager & app installer are an option should you ”need” that app you have no room for…

Stängt för kommentering.