Kategorier
Datorhårdvara

32GB SDHC och 8GB microSD


Ett 32GB SD High Capacity minneskort kommer att släppas ut i Januari i Japan nästa år tillsammans med ett 8GB microSD kort. Minneskorten är specade efter klass 4 och kommer klara av max 6 MB per sekund. Priset kommer att hamna på ungefär $700 för 32GB varianten. 16GB varianten kommer kosta ca $350 och släpps redan nu i augusti.

Källa Gadgetress

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.