Kategorier
Konsoller/Spel Spel:Wii/DS/PS3/360/PC

Mer sålda Wii än Xbox 360


Nu har Nintendo gått om Microsoft i antal sålda konsoller om man jämför Nintendo Wii mot Xbox 360. Ändå har Xbox 360 funnits i ungefär 1 år längre än Wii. Det tog Wii 9 månader att komma ifatt och förbi Xbox 360. Totalt har Wii sålts i 10,57 miljoner exemplar mot 10,51 miljoner sålda enheter för Xbox 360.

Försäljningsframgången beror utan tvekan på 2 saker:

1: Priset
2: Spelupplevelsen med Wii Remote!

Källa IDG

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Mer sålda Wii än Xbox 360”

Nintendosyndromet är big business, vem kunde tro att rycken man gjorde med handkontrollen för att gubben på tvn skulle hoppa högre eller längre 1987, skulle vara affärsidén 20 år senare.
Speltips: Scarface som tar bort gullighetsfaktorn Wii dragit på sig med barnvänliga spel. Spelet är nästan våldsammare än filmen 🙂

Stängt för kommentering.