Kategorier
Internetsidor/weblänkar

Visdomsord – Instead of Working

Jag hittade en blogg som jag fastnade för. Den heter Instead of working. Där fanns många visdomsord. Bl.a. det somstår i hans post om ”Pearls of Wizdom”

14 saker som tog 50 år att lära sig. Många punkter berörde mig direkt:

* You should not confuse your career with your life.

* You should never say anything to a woman that even remotely suggests that you think she’s pregnant unless you can see an actual baby emerging from her at that moment.

* A person who is nice to you, but rude to the waiter, is not a nice person. (This is very important. Pay attention. It never fails.)

Jag hittade många andra intressanta inlägg. Kanske skriver om dem en annan dag 🙂

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.