Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon

Ny ROM till HTC TyTN – MRH 6.3


MaRaHoX har återigen byggt en ny ROM till HTC TyTN.

Här kommer en lista på vad som är nytt i 6.3 och även i 6.1(glömde lägga ut info när den släpptes):

Change log:
MRH 6.3 Rainbow
– Problem with ActiveSync communication repaired
– DotFred TaskManager repaired
– BatteryMeter reapaired
– Advanced Config settings enlarged
– Completely rebuilded provisioning – complete new settings applied
– Some small changes etc.

MRH 6.1 Rainbow
– Completely rebuilded to new build
– Rebuilded complex graphic for black & white trendy style
– Aded few color themes for summer time
– Many changes, repairs and enhancements

Jag rekomenderar er att uppgradera till den senaste versionen då de åtgärdat ett antal buggar(som inte jag stött på). Tanka ner den nya ROM:en här…

Instruktion om hur du installerar hittar du i en av mina tidigare inlägg här: http://prylogi.se/uppgradera-tytn-till-windows-mobile-61/

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.