Kategorier
Internetsidor/weblänkar Programvara/applikationer

WordPress 2.6 ute nu – uppgraderings info!


Idag kom en ny version av Bloggplatformen WordPress ut. Jag har kört på version 2.5.1 och uppgraderade nu till 2.6.
Tanka ner den senaste versionen här…

Installationen är plätt lätt 🙂
1. Avaktivera dina plugins.
2. Ta bort katalogen wp-admin + wp-includes på din server. OBS! Inte wp-content.
3. Kopiera upp de nya filerna och skriv över alla filer, även i rooten.
4. Kör uppgraderingskriptet på http://*dinsite.se*/wp-admin/upgrade.php
5. Aktivera dina plugins.
6. Done!

Du ser vad som är nytt i 2.6 i filmen nedan:

Mer info här och här om vad som är nytt i WordPress 2.6

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.