Kategorier
Bilder tagna med Mobiltelefoner Datorbyggen Datorhårdvara

Moderkortet har kommit


Igår hämtade jag ut mitt nya moderkort på posten. Det blev ett ASUS P5W DH Deluxe. Det är ett moderkort som fått bra kritik för bra överklockningsmöjligheter. Det har många funktioner som kan vara bra att ha. T.ex WLAN, Fjärrkontroll, 2st Gigabit nätverksportat 2st PCI-Express portar, Crossfirestöd, 7.1 Digitalt surround m.m.

Självklart har jag tagit några bilder på kortet.
p5w_2-100.jpgp5w_3-100.jpgp5w_1-100.jpg

Här kan man se att bios 0701 är installerat vid leverans. Det blir att uppgradera ganska direkt.

p5w_biosversion-100.jpg

Jag kommer att posta bilder på installationen om ett tag.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.