Kategorier
Film/Serier/YouTube

Miami Vice – Filmen

miamivice.jpg

Jag slog mig ner framför filmen Miami Vice idag.
Colin Farrell och Jamie Foxx har tagit över rollerna Sonny Crocket och Ricardo. Jag hade inga höga förhoppningar men filmen började i ett bra tempo som höll i sig hela filmen.

Eftersom Miami Vice är väldigt mycket 80-tal så trodde jag att man skulle få återuppleva den miljön med kläder och frisyrer. Men inget sådant syntes i filmen….vilket var tur det. Sonny och Rico infiltrerar en knarkkartell och de får i uppdrag att vara transportörer. De fraktar över knarket till USA med hjälp av fly och båttransporter. Genom att göra detta så försöker de vinna förtroendet hos Jesós som är ”bossen”.

Personligen tycker jag filmen var charmig och den hade ett par bra actionscener som var värda att se, speciellt slutstriderna.

Filmen får betyget 3+/5.

Det är en helt ok polisfilm som kan vara värd att se.

Filmens officiella sida

Good guys:
miamivice6.jpg

Bad guys:

miamivice5.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.