Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Programvara/applikationer

Gmail i mobilen

Google har släppt en javaklient för mobila enheter som t.ex. HTC TyTN. En stor fördel är att du kommer åt din adressbok från Gmail. Tidigare har du kommit åt mailen HTTP via mail.google.com/mobile
Ladda ner programmet från mail.google.com/apps och följ instruktionerna. Du kommer endast att se dina mail i programmet OM du valt engelska som språk i Gmail.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Gmail i mobilen”

Har du fått det här programmet att funka i din TyTN? Jag laddade ned och installerade, men det kraschar varje gång efter att det har stått ett tag och ”loading…”. Hela midlet managern verkar krascha helt… (antar att du kör det genom midlet managern?)

Stängt för kommentering.