Kategorier
Allmänt Prylar

Mag-Lite 6H och Mag-Lite Mini AAA


Vid strömavbrottet förra året(stormen Per) så bestämde jag mig för att skaffa mig en vettig ficklampa. Jag har redan haft ett par billiga som har funkat hyffsat men jag ville ha en som dessutom var ljusstark. Mag-Llite är ett välkänt märke så jag gick igenom deras sortiment och bestämde mig för deras stora ficklampa, Mag-Lite 6H.

Ljusstyrkan är otroligt bra. Den bländar personer på 50 meters avstånd. Den ligger tungt i handen med sina drygt 1,4kg och längd på nästan en halvmeter. Det känns som en batong som man håller i handen och man kan sova lite säkrare med en sådan vid sängen.

Mag-Lite 6H

• Batterityp: 6 st LR20(D)
• Längd: 49,5 cm
• Vikt: 1417 g (inkl batterier)
• Diameter: 39,6 mm
• Färg: Svart

Jag har sedan tidigare även en liten söt Mag-Lite Mini med AAA batteri. Det är en stor kontrast när man ser dem bredvid varandra. Men den fyller sin funktion när man behöver små trånga utrymmen upplysta.

Mag-Lite Mini AAA

• Batterityp: 2 st AAA
• Längd: 12,7 cm
• Vikt: 49 g (inkl batterier)
• Diameter: 12,7 mm
• Färg: Svart

p4070001-100.jpg p4070005-100.jpg p4070006-100.jpg p4070007-100.jpg p4070008-100.jpg

bingo.gif

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.