Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Programvara/applikationer

HTC TyTN DOA + programtips


Efter helgen har jag fått nog. Batteriet blir inte bättre. Varje morgon så är telefonen helt urladdad.

Det har varit så varje dag sedan jag fick den, så nu skickar jag tillbaka den. Hoppas jag får en ny snarast för telefonen/handdatorn är toppenbra!!

Eftersom jag haft den i mindre än 15 dagar så kan jag returnera den som en DOA = ”Dead on arrival”.

SPB Pocket Plus – Program som jag kan rekomendera är SPB Pocket Plus. Det är ett program som utökar funktionalliteten i handdatorn. T.ex så stänger den programmen när man klickar på krysset och minimerar inte bara, utökad ZIP support, fler inikatorer + många fler funktioner. Läs mer om det på SPBs hemsida!

Screenshot SPB Pocket Plus

XCPU Scalar – Ett annat program som jag kan rekomendera att ni installerar så snart som möjligt är XCPU Scalar. Det är ett program som underklockar/överklockar processorn. Den kan göra detta automatiskt. Så när processorn inte används så klockas processorn ner. Detta innebär att batteriet kommer hålla längre! Den överklockar även processorn när du behöver mer kraft som t.ex vid spel eller andra tunga processer.

Screenshot XCPU Scalar

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

12 svar på ”HTC TyTN DOA + programtips”

Tack för tipset om XCPU Scalar! Nice med en liten performance monitor högst upp. Ska testa lite mer och se hur det påverkar prestandan på min iPAQ 2750.

Tjena!

Köpte också en TyTN, och tycker att det är en fantastisk liten maskin. Har dock en död pixel, och några knappar på tangentbordet som kräver lite hårdare tillslag.

Tänkten lämna tillbaka den som DOA. Är det alltid 15 dagar på Htc, eller är det beroende på leverantör??

Jag vet inte om det alltid är 15 dagar som gäller för DOA. Det är nog olika från butik till butik. Jag köpte från Dustin och de hade 15 dagar.
Kan tillägga att mitt DOA ärende inte är avklarat ännu.

enligt uppgifter skall inte xcpu scalar göra varken till eller från på tytn? Tydligen skall man använda något som kallas för pocket hack… åsikter?

Jag har inte haft några progblem alls med min skärm och jag mitt serienummer börjar med: HTC630**

Jag har precis avinstallerat XCPU scalar för att se om det påverkar batteritiden.

Jag vet att det är ett företag som heter Engström Telekom som har hand om Dustins garantiärenden vad gäller TyTN. Men första steg är ALLTID att kontakt butiken man köpte telefonen i.

Har just fått min HTC TyTN verkar nice men ljudet är inte som det ska låter dåligt vid samtal samt att den man pratar med säger att ”det låter som du sitter i en burk”

vad göra ??

Peda: Jag skulle skicka tillbaka den direkt för reklamation!

Jag gjorde misstaget att vänta med att skicka in min. Jag har haft generella problem med ljudvolymen sen jag köpte min i oktober (för hög volym, kan inte sänka tillräckligt). Trodde det var en bug, men har inte sett till någon annan med liknande problem och ingen fix.

Skickade tillbaka min till Dustin och vidare till Ensgtröm. Fick tillbaka den efter en månad, felet kvarstod. Engström hade ”installerat om programvaran”. Rocket science!! Igår skickade jag tillbaka den igen och Engström ska titta på den åter igen. Misslyckas dom denna gång ska jag kunna reklamera hos Dustin.

Kort sagt, skicka tillbaka den omgående så slipper du samma strul som jag fått!

At all times good to see, this was apparent a brilliant post. In principle I would like to write like this too. You want time to creat that informative and in addition plenty of effort to create a superb article.

Stängt för kommentering.