Kategorier
Bilder tagna med Mobiltelefoner HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

Bilder tagna med HTC TyTN


Här kommer några bilder som jag tog i all hast idag. Vill tillägga att jag inte är en mästerfotograf så det går säkert få bättre bilder med en mindre skakig hand 😉
image_002-90.jpgimage_011-90.jpgimage_013-90.jpgimage_021-90.jpgimage_022-90.jpgimage_025-90.jpgimage_026-90.jpg

Här kommer även några bilder med makroläget påslaget:
image_014-90.jpgimage_015-90.jpgimage_029-90.jpgimage_027-90.jpg

Kameran är duger, den saknar dock blixt. Det går få bra bilder med den men det kräver att man är helt still med handen. Den duger som en andra kamera och det går bra att ta bilder på prylar som skall ut på annons eller dokumentationsbilder. Maxupplösning på kameran är 1600×1200 .

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Bilder tagna med HTC TyTN”

Stängt för kommentering.