Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

TyTN laddar ur sig på natten :(

Jag har haft min HTC TyTN i 3 dagar nu och båda nätterna har batteriet varit helt urlaggad. Det har inte gått att starta telefonen på morgonen utan jag har varit tvungen att ladda den det första jag gör.

Jag har varit väldigt noggran att stänga av telefonen med power knappen. Trots det så har batteriet varit urladdat.

Skall testa i natt igen och se vad det är som är fel.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.