Kategorier
Film/Serier/YouTube

Filmdags: X-men III – the last stand


Igår bänkade jag mig framför projektorn och kikade på filmen X-Men 3. Först måste jag säga att jag alltid har älskat superhjältar och filmer som handlar om dem. Jag är uppväxt med prenumeration av Spider-Man. Förmodligen har jag kompletta årgångar ända bak till 1980. Jag gillade filmerna X-Men 1 och 2 trots att det mest var en presentation av karaktärerna.

I denna filmen kommer Jean Grey tillbaka men nu som Phoenix. Phoenix har ruggiga humörsvängningar och har starkare krafter än både Magneto och Xavier. När hon använder sina krafter blir det nästan skräckfilmsliknande scener. Tre huvudkaraktärer dör lite oväntat i filmen och ett par till förlorar sina mutantkrafter och blir vanliga människor. Vilka kommer jag inte berätta. Ett par nya karaktärer presenteras, bland annat:

Warren aka Archangel som är killen med vingarna.
Juggernaut – Vinnie Jones spelar hans karaktär helt underbart.
Dr. Hank McCoy aka The Beast – Mutanten som sitter med i USA:s regering.

Mitt betyg: 3+/5

archangle.jpgxmenbeast321.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Filmdags: X-men III – the last stand”

Stängt för kommentering.