Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Konsoller/Spel

Spel till TyTN


På begäran har jag tagit ner ett par spel till min TyTN som jag nu har testat. Jag har planer på att testa lite mer sofistikerade spel längre fram. Just nu fick dessa duga. Spelen har jag tagit ner här. Tipsa gärna om ni hittar fler roliga tidsfördriv.
Screenshots har jag tagit med XnView, som jag har skrivit om i en tidigare post.

Boxy 2.5 – Du är en smiley som skall flytta utspridda lådor till markerade platser. Det är väldigt lätt att stänga in sig i ett hörn. Första banan är lätt men svårighetsgraden ökar ganska regält för varje bana som man klarar.Versionen jag använder är 2.5. Jag återkommer om jag fastnar på någon nivå. 🙂

boxy.jpg

Smoresoft Sudoku – Ett väldigt simpelt Sudoku spel. Installationsfilen är endast på 37k. Du får jobba dig upp från riktigt enkla nivåer där väldigt många siffror finns utplacerade till mer advancerade. Tyvärr går det inte klicka var man vill placera en siffra, utan man får använda sig av styrknapparna för att förflytta markören. Versionen jag kör är 1.2.0.11
sudoku.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.