Kategorier
Datorbyggen

Det blev något iallafall…


Jag var övertygad att jag skulle kunna packa upp min HTC TyTN idag, men Posten verkar inte ha bråttom att dela ut mitt efterlängtade paket. Dock så kunde jag glädja mig åt att få delar till min nya dator som jag skall bygga ihop.

De första delarna som damp ner idag var ett grafikkort och ett par minnen:

Sapphire X1900GT 256MB PCIe 2xDVI som jag beställt från Inwarehouse för 2081:-

Corsair Twin2x512MB DDR2 PC5400C4 4-4-4-12 667MHz with Heatsink från Datorbutiken.com för 1149:-

Jag fick frifrakt från båda butikerna genom ett par rabattkoder som jag hittade på Rabattkod.se

Här är lite bilder jag tog på prylarna:

x1900gt-och-corsair_1-100.jpgx1900gt-och-corsair_2-100.jpgx1900gt-och-corsair_3-100.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.