Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

Äntligen kom HTC TyTN!


Idag fick jag min nya telefon … HTC TyTN.

Första saken man skall ha riktigt klart för sig innan man beställer en TyTN är att det ÄR en handdator med telefonfunktion. Det är INTE en telefon med handdatorfunktion. En sak är att det är lite småpilligt att slå ett telefonnummer på displayen. Visst går det lättare efter ett tag. Men det blir inte samma sak som på en telefon med knappsats.

Men tyvärr har jag inte hunnit labba så mycket. Jag flyttade i stort sett bara över SIM-kortet från min gamla T630 till TyTN. Dock så strulade det när jag skulle läsa in alla telefonnummer från SIM-kortet. Jag fick bara över 1 nummer per person trots att flera personer i adressboken hade 3 telefonnummer. Jag har inte hunnit med att försöka igen, skall göra det imorgon.

Hade även prolem med att få GPRS att funka. Skall ringa och be Tele2 slå på 3G funktionalitet imorgon med.

Jag tog 2 bilder på telefonen iallafall…. 🙂

tytn_2-100.jpgtytn_1-100.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Äntligen kom HTC TyTN!”

Stängt för kommentering.