Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

Det första jag skall skriva om.


Det jag först tänkte börja skriva om är HTC TyTN som jag har beställt och borde få imorgon tisdag. Det blir en kort recention och på sikt lite tips och trix och förslag på program som man kan/bör använda.

TyTN är en 3G telefon med MS Mobile 5.0, WLAN och Bluetooth, 2,8″ skärm, 2MegaPixel kamera och qwerty tangentbord!
Info om HTC TyTN hos Mobil.se

Bild på HTC TyTN som jag beställt:

HTC TyTN
HTC TyTN

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.