Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

Bilder på bl.a. tangentbordet


På begäran har jag tagit lite fler bilder på TyTN telefonen.

Här kommer det bilder på bland annat ÅÄÖ knapparna.

ÅÄÖ kommer man åt genom att trycka på en blå knapp…typ alt…den är placerad längst ner till vänster på tangentbordet.

Vill ni se fler bilder så säg till!

tytn_tgb1-100.jpgtytn_tgb2-100.jpgtytn_tgb3-100.jpgtytn_tgb5-100.jpgtytn_tgb4-100.jpg

jatak_ad_13882.gif

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.