Kategorier
Film/Serier/YouTube

Trailer: Spiderman 3

Trailerna har legat ute ett tag men om ni har missat den så finns den här…

spiderman3.jpg

Denna gången verkar ärkefienderna Venom, Sandman och Hobgoblen vara med.

Som en gammal Marvelfantast som man är låter det underbart. Ännu en sak man kan se fram emot nästa år.

Förutom den så kommer även Ghost Rider och Fantastic Four: Rise of Silver Surfer ut.

spidey3newposter11.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.