Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Programvara/applikationer

TomTom6 på HTC TyTN med WM6

Då har jag nu installerat TomTom 6.030 build 8320 på min HTC TyTN med Windows Mobile 6.
Kartorna jag använder är Western Europe v675.1322. Jag fick även med kartan över Guam vid installationen. Kan vara bra att ha 🙂

Kan bara bekräfta att installationen var väldigt smidig och att TomTom6 reagerar mycket snabbare än TomTom5 som jag körde tidigare när jag hade Winows Mobile 5 på min TyTN.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

5 svar på ”TomTom6 på HTC TyTN med WM6”

Hej
Har köpt TYTN II med TomTom 6, där följer installationsskiva med, men
jag får inte igång det, någon tips till en nybörjare?

Vad är det du inte får igång? Programmet eller navigeringen?

Kan du starta programmet?
Kan du installera det?
Specifika problem gör det lättare att svara på frågan.

MVH // Jimi

Stängt för kommentering.