Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon

HTC Kaiser = HTC TyTN II


Det officiella namnet på telefonen som gått under namnet HTC Kaiser blir nu HTC TyTN II.
Qtek har lagt upp den under sin produktlista som du hittar här…
Telefonen har även fått TouchFLO tekniken som HTC började med hos HTC Touch.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”HTC Kaiser = HTC TyTN II”

Hej!

Jag jobbar på HTC:s PR-byrå. Om det är ok med dig skulle jag gärna vilja skicka nyheter och produktinformation till dig. Skulle det gå bra? I så fall, skulle du kunna maila din e-postadress till mig?
Tack!

Vänligen
//Lotta

Tyvärr lider denna telefon av stora problem med dess video/3d prestanda eftersom HTC inte orkat leverera någon drivrutin till det inbyggda grafikkortet. Det gör gränssnittet slött och gör att videor hackar och 3d-spel i princip inte fungerar. Vidare har den ganska grova problem med bluetooth.
http://www.htcwiki.com/page/HTC TyTN II Video Issues

Stängt för kommentering.