Kategorier
HTC P3600/Trinity HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Konsoller/Spel

Program, spel och uppdateringar till PPC program

Nu var det dags att uppgradera och testa ytterligare program till min HTC TyTN men funkar lika bra till z3eeds HTC Trinity. 🙂
* Först ut var en uppgradering till SPB Pocket Plus. Jag uppgraderade till den senaste nuvarande versionen som är 3.1.2. Jag har tidigare skrivit om SPB Pocket Plus här. Programvaran hittar du här…

* XCPUScalar har också kommit ut med en ny version. Den senaste heter 2007 3.01. Den har ett snyggare gränssnitt och har bättre stöd för Windows Mobile 5 vilket är operativsystemet på HTC TyTN. Programvaran har jag också skrivit om tidigare och programmet kan du skaffa här…

* Jag fick tag på Pocket adventures Travel Collection vilket är ett paket av klassiska brädspel. Där finns Schack, Checkers, Othello(Reversi), 4-i-rad, 3-D Tic-Tac-Toe och Dots. Programsuiten är upplagd på ett väldigt snyggt och enkelt sätt. Man kan spela mot datorn eller utmana en kompis. Det finns även en bra statistik funktion som håller reda på hur det gått för dig. The Travel Collection finns att få tag på här…

Versionen jag spelat är 1.9.

En gamal recention på version 1.0 finns att läsa på Pocketnow.com

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Program, spel och uppdateringar till PPC program”

Hejsan!

Finns det någon Tytn användare som uppgraderat en svensk tytn:s rom?

Lär ha hänt en hel del iaf sedan jag köpte min i december :O.. Frågan är ju abra.. Vart hittar man officiella nedladdningar denna ser ju bra ut men… Vågar man? 😉

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_Upgrades
PS. Även gps har det talats om en hel på xda-developers.com men tydligen gick det inte att få o fungera ändå till tytn :/

Fast själv har jag en bluetooth Globalsat 308 som inte fungerar ihop med tomtom v 6.. 😛 Jobbigt..

/ Andreas

Stängt för kommentering.