Kategorier
Allmänt

Nya funktioner på bloggen :)


Jag har nu installerat ett par nya plugins i bloggen. Som ni kanske känner till så använder jag WordPress.

I sidomenyn kan ni nu se de populäraste posterna. Det står hur många besökare respektive post har haft.

För att få fler kommentarer har jag även installerat en plugin som visar vilka som gjort flest kommentarer på sidan. Räknaren nollställs varje månad. De som kommenterar får automatiskt en länk till sin websida i sidomenyn under ”Topp Kommentatorer”.

På detta sätt så kan du enkelt få en länk till din hemsida genom att göra en kommentar till något av mina inlägg.

Båda dessa har jag fått tips om på Mikaels site webmastern. Jag kan rekomendera en titt på hans sida.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Nya funktioner på bloggen :)”

Stängt för kommentering.