Kategorier
Allmänt

Namnbyte på gång


Jag skulle vilja ha tips på ett nytt namn på denna blogg. Jag har aldrig varit riktigt nöjd med det jag valde från början. Så finns det någon som har idéer på vad jag skulle byta till så lämna gärna en kommentar här. Bästa förslag kommer att belönas på något sätt. Antingen med en pryl eller länk av något slag.

Samtidigt kan jag dra lite besökarstatistik för er.
Under Mars månad så hade sidan 3753 besökare.
Nu i April så jag från den 1:a till den 20:e haft drygt 2330 besökare på min blogg.
När jag skriver något på bloggen så har jag haft ca 150-200 besökare per dag men det sjunker till hälften när jag varit inaktiv.

Updatering: April slutade med 3374 besökare.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Namnbyte på gång”

Stängt för kommentering.