Kategorier
Programvara/applikationer

Längre batteritid med Vista Battery Saver


Ett program du bara måste ha om du har en bärbardator och kör Vista är Vista Battery Saver.

Det är ett program som stänger av bl.a Aero funktionen och Sidebar när du inte har i strömsladden. Den switchar blixtsnabbt mellan Aero av och på. De som kör programmet verkar helnöjda och många säger att de har fått bra mycket längre batteritid.

Testa gärna och återkom med ert resultat.

Första testresultatet jag fått in är från 2:40(utan program) till 3:20 (med Vista Battery Saver).

Tanka ner programmet här…

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.