Kategorier
Bildskärmar

Köpte en ACER 22″ AL2216Wsd igår


Ursäkta att jag inte skrivit på länge… Har haft fullt upp de sista veckorna.

Det fick dock bli en ny skärm igår. Jag tyckte jag behövde en ny pga att mina tidigare har några år på nacken. Nu kör jag 22″ wide + 19″ dual screen. Det blir bra med skrivbordsyta.

Jag gav 3695:- för den på OnOff. Jag kör i upplösningen 1680*1050 och den har 5ms responstid. Kontrasten är 700:1. Den har både DVI och VGA anslutningar.
Det är samma panel i ACER skärmen som i Samsungen som StarChild skrev om i posten nedan.
asus-100.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.