Kategorier
Mode/Heminredning Prylar

Inredningsprylar: Elförgreningsdosa och sopborste


Jag hittade en snygg förgreningsdosa hos Yankodesign som ser riktigt trevlig ut om man jämför med de vita klumpar man ofta har hemma. Vet inte om en sådan lösning skulle fungera men det vore en praktisk lösning.

kabel.jpg

De visade även en snyggt designad sopborste med sugförmåga. Smutsen åker upp i rören. Funkar även denna så är det en smart idé.

broom_magic.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

3 svar på ”Inredningsprylar: Elförgreningsdosa och sopborste”

Hej,
Jag gillade den förgreningsdosan du hittade och den borde ju funka där man inte behöver jordat iaf. Men var hittade du den, jag hittade ingen länk…

Okej, måste vara något som buggar med min firefox. (kanske ett plug-in som spökar). Ser att det borde stå i den första meningen, men för mig saknas det. Så här ser det ut för mig:
”Jag hittade en snygg förgreningsdosa hos som ser riktigt trevlig ut om man…”

Hittade den iaf och förstod deras problem, men jag tror dom fick det lite om bakfoten: ”If a device is plugged into one output, doesn’t that prevent power from reaching the other outputs?” Kretsen blir ju sluten när något kopplas in… Men det borde gå att lösa genom en parallellkoppling vid varje uttag, så jag ser inga svårigheter. Sen är inte heller jag elektriker eller elektroingenjör.

Stängt för kommentering.