Kategorier
Mode/Heminredning Prylar

Bill Gates ”snöglob”


Nu i juletider brukar folk ta fram snöglober som pynt. Varför inte då köpa en Bill Gates glob. Skakar du den så seglar gröna sedlar och guldmynt runt i globen. Jättemysigt i denna köphysteriska högtid. Den är din för endast $30 hos Joyoftech. De har även andra varienter för $20.

bill.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.