Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon

HTC Raphael = HTC Touch Pro


Nu har HTC nästa skapelse fått ett officellt namn. Produkten som gått under namnet Raphael ska heta HTC Touch Pro. Den är identisk med HTC Touch Diamond som också lanseras nu i sommar. Skillnaden är att Touch Pro har ett utdragbart tangentbord precis som TyTN och även en microSD slot och det saknar Diamond.

Rent tekniskt så kommer den ha WiFi, 3G, Bluutooth, 2,8″ VGA Skärm, 3,2megapixelkamera, 512MB ROM, 288MB RAM. Operativsystemet är Windows Mobile 6.1 och innehåller HTC´s TouchFLO 3D Interface.

Det många stört sig på är tjockleken på telefoner med tangentbord. Denna kommer att vara 1,8cm tjock. För vissa är detta för mycket, för mig är det OK 🙂

Telefonen släpps i slutet av sommaren i Europa. Min gissning är att den inte kommer tidigare än i september.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”HTC Raphael = HTC Touch Pro”

Japp, det är denna jag ska ha. Tror inte nygamla iphone 3G har en chans mot denna. Efter att ha vant mig vid tangentbord på telefoner fungerar inget annat. Blir så otroligt irriterad vid avsaknaden av ett.

Om ni vill veta hur man värderar en ädelsten så är det egentligen att man tittar man på dom 4 C som på engelska är Clarity, Carat, Color och Cut på svenska blir det renhet,vikt,färg,slipning.

Stängt för kommentering.