Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon

HTC Kaiser kan komma i tre versioner…

… i USA. I Sverige får vi förmodligen bara se den med bästa modellen(Kaiser 120).

Modellerna kommer heta HTC Kaiser 100, HTC Kasier 110 och HTC Kaiser 120.

HTC Kaiser 100 kommer inte ha någon kamera alls.
HTC Kaiser 110 kommer ha en 3 megapixelkamera.
HTC Kaiser 120 kommer ha en 3 megapixelkamera + en VGA kamera på framsidan för videosamtal. Precis som bl.a. TyTN har.

Länkar till FCC (Federal Communications Commission) som har godkänt att Kaiser får använda bl.a. 3G, GPS, WiFi och Bluetooth i dessa tre modeller.

FCC: HTC Kaiser-100
FCC: HTC Kaiser-110
FCC: HTC Kaiser-120

kaiserfcc.JPG

Källa…

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.