Kategorier
Mode/Heminredning Prylar

Helt tyst väckarklocka

Yanko Design visar Johan Brengesjös konseptväckarklocka som är helt ljudlös. Användaren/Användarna har varsin gummiring på fingret som vibrerar när det är dags att gå upp. Man kan ha olika tider inställda på ringarna så man inte behöver väcka varandra när det är dags att gå upp. Snooz kan aktiveras genom att man skakar på handen.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.